Sunday, February 6, 2011

hanging out with sibling


(I_U)y peace~~

entah kenapa, hati ni, tiba2 kosong..something happened a while ago.. and it shocks my idle heart that being frosted since that time..that time...the time that i cursed my self of what i chose 4 something not ordinarily people would choose for their happiness...
emm..but, i still remember that i stand with a reason,,the real reason of why i should live in this discomfort life, such a cold empty heart after i let go my precious little dove a moment ago..it since a month i locked u inside my little dove..it might be a hard time for u to stay there in such a dark n cold place without my gently warm care..and i let u starved in there,coz i don't ever fed u with my spices loves..i'm sorry..i'm most cruelest when choosing happiness..that cruel act is not to hurt others,,but to hurt me and you..i acted ruthlessly to my own happiness, coz i'm enormously afraid my happiness would crush  others happiness..that's the reason is...so, good bye my happiness..one month keeping you inside me is totally driving me crazily..i heard every time you cried for being lonely inside me,,i heard when you shouted for a warm hands to hold you,,i heard your prayers for me to feed you with my loves...but my stands never allowed me, i ignored you even inside is dying to get you...arghhh..but it's over now..i'm letting you go..for someone that never hold you inside a cage like i did..you can freely fly over your new guardian,,when your new guardian makes you happy, don't forget to smile back for returns,,but if that guardian pisses you off, you can lay your shit on that guardian's head! haha...(>,<)...hmm..(:*.*:)....i've been lying to myself just to make sure you hate me! coz i think,it may lower the pains of losing you when you leave this cage.. but i don't ever know you can't hate me like that way...after all i done,you gonna leave this cage without any hatred,,and that enormous pain is covered me now,,WHY CAN'T YOU HATE ME??!!!!!!...it hurts..and will continuously hurt me...at least,would u lie to urself that u hate me like what i did?? hmm..whatever happens in future, don't ever turn back to me...don't turn to some1 like me...it's hopeless..once you left that cage, there's no other replacement to replace you..it'll lock 4ever emptily...it's a song that makes us together..n it would be d same song i want to hear everytime i want to close my eyes from now on,until the time comes when i ask myself why m i hearing it-the time i'm totally 4get u....

DAH2LAA BERKOYA YASIR!! hahaaa~

okeyhh,,sila jangan layan kemerapuan di atas keyy..
motif sebenar nak kongsi sal hang out aku ngan sibling aku..
oryte~

macam yang korang taw, cuti 1 minggu aritu aku jadi pekerja sepenuh masa kat kafe abg aku..so, xde makne cuti keyh,,ha2..
tapi sempat gak hang out ngan anga n adik aku cuti ni..bukan senang nak bersama dorang, masing2 blaja jaoh dari aku..adehh..

so,disebabkan ari jumaat la ari yang de masa nak berehat, mak sdare aku yang aku sayang nih nak belanja aku makan..(suke ngat la lau orang belanje nih)..actually belanja sempena birthday aku 30jan aritu,,30jan tu aku keje kot, mak aku nyanyi kat dapur je sambil menyandar kat bahu aku (dulu aku kecik,so aku yang menyandar kat bahu ummi).. 

pas jumaat,lam kul 4, kitorang gerak la..
sampai je kat mesra mall tuh, mak sdare aku nih lak x mai lagi..
so, menunggu la korang yerk..

alang2 tunggu tu, pe lagi, bergambo la kami adik bradik yang muka 10$ nih..hahaa..

                                                                                                              







ni la si kurus malaysia..ha2~






my sisters yang unik..dorang bukan prototype keyh,,and tak de copy2 dorang nih...each one satu je lam dunia nih... sayang korang lebih arrhh..huk3





lau bab posing, si anah ni lau boleh nak belit kaki dye 360 kali belit...hahaha~~ tapi papepun, bagi aku, lawa n unik~~ yikess~~






amaran keras! kami bukan kapel !!
ramai je duk nengok kitorang bergambo time nih sebab public kot n ari jumaat nih..



alang2 menunggu, sempat isi perut dulu ngan 1 of my feveret waffle.. jnis feveret waffle aku blueberry+peanut butter... lau korang belanja aku waffle jenis nih, memang bersyukur ar aku...

(tp time ni anah beli choc+peanut...tapi sebab dye belanja, aku x banyak songeh keyh)



shhhhhhhh!!! jangan cakap..biar aku sendiri cakap! YASIR KOYAA!!!! hahaha!.                                               ( effect slr yang melampau sampai xde rupa muka aku)



          




hahhh...ini pun dye taukey yang nak belanja aku..hehheee...
lau korang nak taw, ni la mak sdare aku yang aku da anggap mcm mak aku.. adik beradik aku beza 1 taon m 2 taon je, so tyme aku lahir, abg n kak2 aku smue baru pas pandai merangkak..bile aku da 1 taon, adik aku (anah) lak yang lahir, so, ummi x larat nak jaga anak2 kecik dye yang ramai n nakal nih,,,then mak sdare aku la yang amek aku,slalu jaga aku sampai aku skolah rendah.. thanks mokteh ..





pantang jumpa cermin...hantu cermin ka korang nih??



yikess..terkepitttt aku...huhu






ni 1st pic kot dari tepi..rambut da macam sarang tebuan... janji ngan abg long nak pi potong,,tapi dye bz..sobsss2....





u r the best laa mokteh..huhu







sekali lagi hantu2 cermin nak bergambo..hahaah.. gediks yaww..aku tak keyhh.







cett..muka aku x nampak..





no komen...




okeyhh...da petang...6t buya marah balik lewat2...jom balikk..yeyhh






dorang ni bukan pelakon movie ayat2 cintan keyhh..



okeyhh..dah2....mesty korang pun da bosan tengok muka kitorang kan kan kan....

c u next entry keyhh..










             


jangan malu jangan segan,,baca ar blog aku ni keyh bila2 free...mekaseh sebab baca..


3 comments:

  1. zati: ko nak jwpan mane??
    1-jwpn skema: welkam..
    2-jwpn xleh blah: aku memang cantik pun! hahaha!!

    ReplyDelete