Tuesday, January 25, 2011

luahan hati si abang~

huh..korang semue tau kan aku ade adik pompuan yang muda 1 tahun je dari aku,,
kitorang ni dari kecik tak pernah berpisah, harap bukan kembar siam je,coz dimana aku 
disitula dye..hua3..actlly,mse kecik kitorang bukanla baik sangat pun,, aku ni abg yang jahat, and si sia lak adik yang kejamzz..hahaha..lau duk lam kete, ummi aku tak kasi aku duk sebelah dye,, 




sebab tak sampai 5 minit kete gerak, perang dunia ke-3 akan berlaku lam kete tuh,,



 huahuahua~~
biasala masa kecik an,,

masa skola rendah, kitorang memang compete abes la lam exam,, sebab masing2 tak nak mengaku kalah dalam menangi hati si ummi dan buya tercinta~ hu2..
then we start to separated bila aku start masuk skola asrama penuh time f1...

maybe time f1 tu aku rasa happy sangat sebab tak perlu dah jumpa muka adik aku tuh sebab balik pin 1 bln skali,,

tapi aku silap, aku pun antara muka2 yang dapat penyakit HOMESICK (~~,)
(mse tu f1,first time brjauhan ngn fmily,normal la lau rndu an?? x salah an?? hua3)

and orang yang aku paling rindu lak si budak kejamzz tu..waa...sebab selalu gado an,
rasa sunyi lak takde sape nak gado ngan aku kat skola...

tapi adik aku nih bukan sembarangan orang gak, last2 dye pun dapat masuk skola aku..
memang kitorang ni ditakdirkan belajar sama2 kot..so,thanks to her, aku tak de ar rasa sunyi ngat kat skola tu coz at least she's d family i have there..

bila dye masuk, macam2 kontroversi timbul..ahha..sebab aku ngan dye ni jadi kamceng,slalu jumpa time prep ke,or time balik dari klas,,orang lain tak tau lagi kitorang ni siblings, sampai de senior prefect tuh panggil aku coz ingat aku kacau junior..ha2..

then,4 taun kitorang bersama kat skola tu, terpaksa la bawak haluan masing2 plak..
aku stay study kat m'sia tercinta nih,n si dye lak yg pandai nih sambung blaja kat Russia wat medik..
sedih kot  tapi da besar an, so bleh trime la perpisahan sementara antara kembar x jadi nih....ho3..

and now, she's back (-^,^-),,cuti pe entah dye nih 3 mggu je..
tapi at least dye balik jugak an nak jumpa family dye nih walaupun org2 pertama yang dye jumpa bukan kit0rang...(:*o*:)...

that's all la aku nak citer pasal adik pompuan aku sorang nih...
and  lots of thanks sebab baca yerk~~,

daa~~




3 comments:

  1. okey,,i didn't kn0w that u made thiss entry,,,
    l0v u br0,,,huk8

    ReplyDelete
  2. kuat baloh rupenyer dak neh due org !
    ish3

    ReplyDelete