Saturday, June 25, 2011

Blog lama, Rupa baru !

Tadaaaa~

Mentang2 arini duk cuti sehari, aku selongkar balik blog aku yang dah berhabuk nih...
Duk usha2 blog orang, rasa terkilan lak, orang lain paling kurang seminggu ade gak post skali..
Pasni InsyaAllah aku update selalu,,

Dengan azam baru (hamboii), aku bagi rupa baru kat blog lame aku nih,, actually aku tengok
cam tak matang je design blog aku (dahtu design kali ni matang ke?? )...

Tapi aku tak abes renovate lagi nih..banyak lagi kot nak kene adjust, header tu pun sementara
je ek, xtaw nak letak gambo ape (ade cadangan??)

Yang iklan nuffnang ni pun aku x abes adjust lagi,,, abes adjust dah coding dye, jadi gak floating dye,
tapi polls(undian) kat bawah iklan tu xleh buang (de sape leh tolonggg???? =[ ) ...
Lau bleh nak bwat floating ads yang bleh tutup tuh, tapi aritu mintak orang tuh ajar, kedekut ilmu,
time orang tu nak ajar lak, aku lak majuk lebih2..ha3..hadeiihhh..

Pape pun, sorry lau sakit mata tengok rupa baru blog aku yang tak siap lagi nih, ha3, still under construction,
n pasni siyez nak selalu update,,,bagi membe2 aku yang selalu baca blog aku nih, teruskan membaca ek,,

P/S: thanks readers (^[]^)

24 comments:

  1. mmg sakit mata pon... hahahahaha

    ReplyDelete
  2. hadoii..tang mane yang wat sakit tuh?

    ReplyDelete
  3. tang muka ko.... tengok muka ko je, wat aku rase nak cari gaduh ngan ko.... hahahaha

    ReplyDelete
  4. hahhahadoii...
    aku dah buang da muka aku yg besar tuh kan...

    ReplyDelete
  5. a'ah... gmbr tu menyakitkan mata tol la..... hahahaha....

    ReplyDelete
  6. sebab ade g gmbr ko.... nape ko nie serius sgt?? aku guro je la....

    ReplyDelete
  7. bro... jgn ar letak code verification. ssh nk komen :) cuber try tgk setting

    ReplyDelete
  8. zati: yelaa,taw la ko grau..aku srius ea? ha3..sorry2...

    ReplyDelete
  9. serius r... cam nak makan aku je... majuk kang baru tau....

    ReplyDelete
  10. izzati: sblom ko majuk, aku majuk dlu la..ha3.. aku lg manja dari ko keyhh..engat tuh!..ngahaha

    ReplyDelete
  11. x heran.... ko nak majuk pasai pa plak? xde sebab....

    ReplyDelete
  12. pasal ko cakap muka aku wat sakit mata.. =(

    ReplyDelete
  13. eleh... sebab tu je..... mengade2... dah r manje....

    ReplyDelete
  14. ha3,,sampai hati ko..biar la aku manje sorg2.. xde susahkan sape2 pun.. >P

    ReplyDelete
  15. x sampai la.. jauh weh... Ganu-Perak.... jauh2.... ye la... manje la sorang2.... (bunyi komen kodah menunjukkan ko dah merajuk.. susah plak aku nak pujuk budak manje nie kang..)

    ReplyDelete
  16. ha3, pe susah,men la piano lau nak pjuk aku..ha3

    ReplyDelete
  17. cantik blog baru nih...hehehe(^_^)...nnt slalu update blog k...cayok!!!!!

    ReplyDelete
  18. asyik2 kene mainkan piano tok ko..... hurm... sengaja ko nie nak mendera jiwa aku la....

    ReplyDelete
  19. pening ak nak bace entry kau..lg2 ngan ader iklan kat sebelah nie..pape pown blog kau santekkkk ! :P

    ReplyDelete